AC påfyllning Hallstavik Knivsta Norrtälje

Välkommen till vår bilverkstad, Bilteknik i Gräddö AB, när du i Hallstavik, Knivsta och Norrtälje med flera behöver hjälp med AC påfyllning. Vår biltekniker har flera års erfarenhet av arbete med bilar. Utöver det här med AC påfyllning kan man anlita oss för service och reparationer, oavsett bilmodell. Vi på Bilteknik i Gräddö AB ser till att din bil blir i fin kondition igen. Om du är intresserad av att få hjälp med din bil, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Nöjda kunder är någonting som vi alltid har i fokus och prioriterar högt. Vi vill alltid leverera resultat som våra kunder blir nöjda med. Skulle det vara så att någon inte är helt nöjd så åtgärdar vi det, för vi lämnar aldrig en missnöjd kund, utan bara hundra procent nöjda kunder. Vi arbetar främst med bil, men även med släp, båttrailers och gräsklippare. Ni kan läsa mer om vad vi erbjuder här.

Befinner ni er i Hallstavik, Knivsta, Norrtälje eller någon annan närliggande stad behöver hjälp med AC påfyllning är ni välkomna till oss. Vi fyller då på köldmedium så att er bils luftkonditionering kommer att kyla luften tillräckligt igen. Givetvis erbjuder vi en hel del övriga tjänster också.

Här på vårt företag, Bilteknik i Gräddö AB, så kan man få hjälp med det allra mesta inom service och reparationer på alla bilmärken. Vår biltekniker har mer än 25 års erfarenhet inom branschen, vilket gör att du som kund kan vara helt trygg i att vi kan hjälpa dig. Oavsett om du behöver mycket eller litet hjälp så är du varmt välkommen till oss.